Over ons

Al meer dan 30 jaar de lekkerste pizza van Leiden

Pizzeria pinoccio

De beste pizzeria van Leiden

Voor een heerlijke Italiaanse lunch of diner bent u bij Pizzeria Pinoccio aan het juiste adres. Onze uitgebreide menukaart, met onder andere 18 heerlijke pizza’s uit onze steenoven, die onlangs zijn beoordeeld als lekkerste pizza’s van Leiden, biedt voor elk wat wils. U vindt ons sfeervolle restaurant aan een van de mooiste grachten, de Oude Vest, vlakbij de Leidse Schouwburg.

Buiten terras en openhaard

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op onze zonnige terrasboot, waar u kunt genieten van het uitzicht op de Marekerk, de fraaie grachtenpanden van de Oude vest en de pleziervaart. Maar ook tijdens de donkere dagen is het goed toeven bij onze gezellige open haard.

Vlakbij Leidse Schouwburg

Wilt u uw avondje uit compleet maken met een heerlijk diner? Ons restaurant bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand van de Leidse Schouwburg. Parkeren kan voor de deur (betaald) of in de nabijgelegen parkeergarage van de Digros, Lange gracht nr. 3.

Kortom, u bent van harte welkom bij Pizzeria Pinoccio, Oude Vest 81 te Leiden!

Pizzeria Pinoccio

Het lekkerste eten

Terrasboot

In de zomer kunt u eten op onze ruime terrasboot waar u kunt genieten van het uitzicht op de Marekerk, de fraaie grachtenpanden van de Oude vest of de pleziervaart. In de winter brandt binnen voor u de open haard.

Avondje uit?

Voor of na uw bezoek

Gaat u een avondje uit in de Leidse Schouwburg?

Vlak bij de Leidse Schouwburg

Wilt u voordat u de Leidse Schouwburg bezoekt nog wat eten? Ons restaurant bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand van de Schouwburg. Parkeren kan voor de deur (betaald) of in de nabijgelegen parkeergarage van de Digros aan de Lange gracht nr. 3. U bent van harte welkom bij pizzeria Pinoccio op de Oude Vest 81 te Leiden!